Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ontwerpster

 
Magaly.jpg
 

Het verhaal van een meisje en haar pop

Vicky Star is het verhaal van Magaly, mama van een dochter en een zoon, gepassioneerd door mode en design. Tijdens haar ervaringen in grote Prêt-à-porter huizen, deed zij de nodige kennis op om haar eigen merk te ontwerpen. 

De interesse die haar jonge dochter Victoria in haar handtassen toonde was voor haar een openbaring. Mama’s dressing werd haar speelterrein. Handtassen, sjaals, schoenen, een droom voor elk meisje.

“Ik zie mijjn dochter wandelen, met aan één hand een veel te grote handtas en aan de andere kant haar pop”

Star-small.jpg

Toen Magaly haar dochter spelend observeerde kwam ze op het idée om een eigen collectie te ontwerpen. Alsook de mini versie voor haar pop, zodanig, dat het kleine meisje en haar pop samen passen. Het is origineel om mode en spel samen te brengen.

Elk model van Vicky Star is herkenbaar aan een kleine borduurwerk. De handtassen zijn gemaakt door een gespecialiseerde team in Portugal. Creativiteit en kwaliteit zijn 2 belangrijke waarden van ons merk.